Menu Luk

Handelsbetingelser og persondatapolitik

HANDELSBETINGELSER HOS WWW.MASTERWINES.DK

Generelle oplysninger

www.Masterwines.dk
Midtager 2
2605 Brøndby
CVR nr.: 41298308
E-mail: Info@masterwines.dk

PRISER:

Alle priser er inkl. dansk moms på 25% og den gældende afgift.

Alle afgifter opdateres løbende i henhold til statens satser.

BETALING

www.Masterwines.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

LEVERING

Alt fragt foregår via PostNord og den forventede leveringstid er 2-3.

Som privat kunde hos www.masterwines.dk har du følgende leverings muligheder:
Levering til hjemmeadresse
Levering til valgfrit udleverings sted

Standard valg af leveringsform på webshoppen er ”Hjemmelevering”. Hvis du ønsker en anden leveringsform, skal du aktivt vælge dette under ”Levering” inden du går til betaling.

Ved levering til privatkunder forventes normalt en leveringstid på 2-3 hverdage. Den forventede leveringstid kan dog variere i spidsbelastningsperioder som f.eks. Black Friday.

Vi leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne. Hvis man bestiller til en ikke brokoblet ø, vil der tilgå et fragttillæg.

Levering til din privat adresse
Din pakke vil blive leveret til din bopæl. Er du ikke hjemme, når pakkeposten ankommer, vil du modtage en SMS, der informerer om, at din pakke kan afhentes inden for de næste 7 hverdage på det oplyste udleveringssted. Ved afhentning på udleveringsstedet skal du medbringe pakkenummeret, der fremgår af SMS og e-mail. Husk at medbringe personligt ID for at få pakken udleveret.

Pakken leveres af PostNord. Levering vil finde sted 2-3 hverdage efter din bestilling.

Prisen på denne leveringsmetode er fra 50,00 DKK (afhængelig af pakkens vægt), hvis ordren er mindre end 400 DKK. Der er gratis levering ved denne leveringsmetode, hvis ordren er på 400 DKK eller derover.

Levering til Valgfrit udleveringssted.
For at få pakken leveret til et valgfrit udleveringssted, skal du vælge “MyPack Collect” inden du går til betaling. Du kan herefter vælge et udleveringssted i nærheden af din indtastede adresse. Ved afhentning på udleveringsstedet skal du medbringe pakkenummeret, der fremgår af SMS og e-mail. Husk at medbringe personligt ID for at få pakken udleveret.

Pakken leveres af PostNord. Levering vil finde sted 2-3 hverdage efter din bestilling.

Prisen på denne leveringsmetode er fra 35,00 DKK (afhængelig af pakkens vægt), hvis ordren er mindre end 400 DKK. Der er gratis levering ved denne leveringsmetode, hvis ordren er på 400 DKK eller derover.

Skulle du glemme at hente din pakke på posthuset, returneres pakken til os efter 2 uger. I sådanne tilfælde forbeholder vi os ret til at pålægge et gebyr til dækning af returfragt og håndterings omkostninger.

FRAGT:
Hos PostNord udregnes fragt pris ud fra hvad pakken vejer og hvilken leveringsmetode der vælges.
“MyPack Home” starter fragtprisen fra 50 DKK.
“MyPack Collect” starter fragtprisen fra 35 DKK.

Fri fragt ved køb for min. 400 kr.

Fragten fremgår i kurven inden købet færdiggøres

OBS! Kontroller pakken ved ankomst for at kunne dokumentere eventuelle skader

REKLAMATION & REFUSION:

Kontakt venligst info@masterwines.dk for at indgive en reklamation

Vi finder altid en løsning, bare vær opmærksom på følgende:

Flaskens integritet skal være intakt, dette skal forstås som:

  • Hætten ikke er beskåret eller mangler (korken er eksponeret)
  • Etiketten på flasken skal være intakt
  • Flasken må ikke være beskadiget
  • Ville du selv være tilfreds med at modtage flasken?

Vi refunderer til samme pris vinen er købt og ikke nødvendigvis nuværende pris på webshoppen.

Vi tager forbehold for pris- og tastefejl, ændring i valutakurser og udsolgt situationer.

www.masterwines.dk giver 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, dog med undtagelse for varens naturlige holdbarhed. Reklamationsretten dækker ikke fejl eller skader direkte eller indirekte opstået, som følge af forkert betjening, dårlig vedligeholdelse eller uautoriserede indgreb. I forbindelse med reklamationssager afholder www.masterwines.dk alle naturlige fragtomkostninger.

Refusionen sker som udgangspunkt ved en tilbageoverførsel på det benyttede betalingskort. Skulle det benyttede kort være utilgængeligt, så bedes man indsende registrerings- og kontonummer, så refusionen kan gennemføres. Vi gør opmærksomme på disse data ikke indgår som personfølsomdata og ikke er underlagt lovningen om personfølsomdata og kan derfor oplyses på mail eller telefon.

RETURRET:

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på Info@masterwines.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Varen skal sendes til:
www.Masterwines.dk
Midtager 2
2605 Brøndby

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

RETURNERING: 

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

ALKOHOL:

Iflg. Dansk lovgivning skal personener være minium 18 år for at købe alkohol over 16,50%. For køb af alkohol under 16,50% skal personen være fyldt 16 år.
Vi forbeholder os ret til at bede om fremvisning af gyldigt billed-ID som aldersdokumentation i tvivlstilfælde.

KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: Info@masterwines.dk

RABATKUPONER, KODER & VOUCHERS

Koden kan kun bruges på én ordre og gør sig ikke gældende på tilbudsaktive vine. Når man har indtastet rabatkoden vil den automatisk blive fratrukket prisen set på webshoppen.

PERSONDATAPOLITIK:

  1. GENERELT

1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger (“Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes www.masterwines.dk indsamler og behandler oplysninger om dig.

1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores webshop, www.masterwines.dk

1.3 www.masterwines.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til www.masterwines.dk kan ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

  1. VI INDSAMLER PERSONOPLYSNINGER, TIL HVILKE FORMÅL OG RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN

2.1 Når du besøger www.masterwines.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Webshoppen, f.eks. om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på webshoppen, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.

2.1.a Formålet er at optimere brugeroplevelsen og webshoppens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre Webshoppen samt vise dig relevante tilbud.

2.1.b Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

2.2 Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på webshoppen, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefon nr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysninger om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

2.2.a Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.

2.2.b Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

2.3 Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse.

2.3.a Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig.

2.3.b Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

  1. MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

3.1 Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til PostNord, der sikrer leveringen af de købte varer til dig. Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af Webshoppen, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter.

3.2 To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

3.2.a kopi af Google LLC’s certificering kan findes her »

3.2.b kopi af Facebook Inc.’s certificering kan findes her »

  1. DINE RETTIGHEDER

4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

4.2 Indsigtsretten

4.2.a Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

4.2.b Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til info@mediastyle.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

4.3 Retten til berigtigelse

4.3.a Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Kontakt: info@masterwines.dk

4.4 Retten til sletning

4.4.a I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

4.6 Retten til dataportabilitet

4.6.1 Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

4.7 Retten til indsigelse

4.7.1 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

4.7.2 Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser jfr. pkt. 2.1 og 2.3.

4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke

4.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på info@masterwines.dk

4.9 Retten til at klage

4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

  1. SLETNING AF PERSONDATA

5.1 Oplysninger indsamlet om din brug af webshoppen jfr. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af webshoppen i 1 år.

5.2 Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

5.3 Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på webshoppen jfr. pkt. 2.2 vil som udgangspunkt blive slettet 3 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

  1. SIKKERHED

6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

  1. KONTAKTOPLYSNINGER

7.1 www.masterwines.dk er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via webshoppen.

7.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt.4, kan du kontakte: service, info@masterwines.dk

  1. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

8.1 Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Webshoppen.

Denne hjemmeside indeholder produkter og varer der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst din alder.

Er du over 18 år?

Jer er over 18 år

Jeg er ikke gammel nok